Vrijwilligersavond 2016-2017

Vrijwilligersavond 2016-2017

Op vrijdag 16 juni j.l. vond de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats. De vrijwilligers werden lopende over de rode loper welkom geheten door de leden van de activiteiten commissie die ze een drankje aanboden. 

Na een woordje van voorzitter Marc Majoor en aftredend voorzitter van de activiteiten commissie Koos Kemperman was de avond officieel geopend. De vrijwilligers konden hun geluk beproeven in het casino. Er kon op “legale” wijze gegokt worden bij de roulette en black-jack tafel of het moneywheel. Tussentijds kon men ook nog gebruik maken van het door de Hanzeborg gemaakte Italiaanse buffet, bestaande uit diverse pasta’s en als toetje een heerlijke Italiaanse ijstaart.

Aan het einde van de avond kon men de gewonnen fiches inleveren voor “geld”. Hiermee kon geboden worden op diverse prijzen met als hoofdprijs een “Weekend Wenen”. De gelukkige hiervan waren moeder en dochter Inge en Ilse.

De Ac kan terugkijken op een geslaagde avond. We willen hierbij “onze” voorzitter Koos bedanken voor zijn jarenlange inzet. Helaas heeft hij weer nieuwe andere activiteiten gevonden waarin hij zijn tijd aan gaat wijden. We wensen hem daarin ook het allerbeste toe.

Desalniettemin zoeken we nog steeds personen voor de AC. We hebben overal draaiboeken van maar eigen inbreng kan/mag natuurlijk ook. Of dat er eventueel personen zijn die alleen bij bepaalde activiteiten willen helpen. Hierin zouden we ook al enorm geholpen zijn. Alle handen maken licht werk!

Dus wie het wat lijkt of meer informatie wil kan contact opnemen met Sylvia Muyen: sylviaenbas@hotmail.com 

Reacties zijn gesloten.