Bingo Eefde, met mooie geldprijzen!

Bingo Eefde


Eefde: 11 mei 2020

Op dit moment zijn enkele maatregelen enigszins versoepeld. Het samenkomen in grotere groepen is echter nog niet toegestaan en de mogelijkheid hiervoor zal naar verwachting ook nog wel een tijd op zich laten wachten.

De organisatie van de Bingo in dorpshuis het Hart in Eefde heeft dan besloten om zeker voor 1 september 2020 geen bingo te organiseren. Ook daarna zal het om organisatorische redenen, denk bijvoorbeeld aan de 1 ½ meter regel, waarschijnlijk moeilijk zijn om op te starten op de wijze zoals wij gewend waren.

In de loop van augustus zullen wij u nader informeren over de stand van zaken met betrekking tot de mogelijkheden die er dan bestaan.


Met vriendelijke groet.
De organisatie Bingo Eefde


Het is al zo'n 20 jaar een begrip in Eefde en inmiddels heeft v.v. Sportclub Eefde sinds 13 juni 2010 het genoegen om bingo Eefde in het Hart in Eefde te organiseren. De bingo is destijds overgenomen van Ben Keurentjens door drie vedettes van het Eefdese voetbal: Jan Knoef (Helaas te vroeg van ons heengegaan), Chris Wijgman en Gerrit Menkveld. Iedere zondagavond zijn zij te vinden in de zalen van het Hart in Eefde en weten ze telkens weer meer dan 100 trouwe Bingo bezoekers te vermaken.

bingo-eefde

Deze mensen komen natuurlijk niet voor niets! Er worden namelijk niet de minste prijzen verdeeld. Iedere zondag gaat er maar liefst drie keer een hoofdprijs van €350,– uit! Het is dus zeker de moeite waard om een keer een gokje te komen wagen, maar naast de geldprijzen is er natuurlijk ook nog een stukje gezelligheid te vinden. Onder het genot van een kop koffie kunt u er samen met uw vrienden of vriendinnen vanuit gaan dat het een gezellige avond zal worden!

Mocht u interesse hebben om een keer mee te doen aan de bingo of gewoon wat meer informatie willen over Bingo Eefde, schroom dan niet om op een zondagavond in het Hart langs te komen. Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook: 0575 – 547 480 . De deuren van Het Hart zijn geopend vanaf 18:00, waarop om 19:00 de voorrondes beginnen en om 20:00 zullen de hoofdrondes starten. Al met al zal de avond rond 22:30 weer tot een einde zijn gekomen waarna u voldaan weer huiswaarts kan gaan.


Hopelijk tot snel!

Gerrit Menkveld

Aanvang Bingo Eefde bij Het Hart Eefde
Deuren open: 18.00 uur: 
Voorrondes: 19.00 uur
Hoofdrondes: 20.00 uur.
Einde: Rond 22.30 uur.

Bingo Eefde
Het Hart Eefde
Jolinkweg 2
7211 DM Eefde
0575 547480