Doe mee aan de 2e Giropoule

Cari appassionati di ciclismo, ecco l'invito a partecipare al secondo Giro Pool. (Beste wielerliefhebbers, hierbij de uitnodiging om mee te doen aan de tweede Giropoule.)

Terwijl de klassiekers en de meerdaagse koersen volop verreden worden, staat ook de Giro d'Italia al voor de deur. Van vrijdag 6 mei 2022 tot en met zondag 29 mei 2022 zullen de matadoren weer vechten om de maglia Rosa. Dit is voor ons wielerliefhebbers weer een mooie reden om een gokje te wagen. Verzekerd door de steun van  Dirk, Wilfred, Gerwin, Bennie, Art, Gerard, Jurgen, Ton, Kevin en Bas, kan ik melden dat wij als wielerrondespelers ook een tweede Giropoule gaan spelen. 

–> Download inschrijfformulier <–

Deze mail wordt verstuurd naar alle deelnemers van de eerste Giropoule, jullie zijn dus de uitverkorenen om mee te doen aan deze mooie Giropoule. Misschien kennen jullie nog iemand die ook heel graag wil meedoen en goed tegen zijn verlies kan (er kan er maar 1 winnen uiteindelijk), dan kun je deze mail doorsturen. In de bijlage het deelnameformulier en de spelregels, waarbij ik wil benadrukken, we spelen met 1 rijtje per persoon!

Het lijkt ons leuk om samen een etappe te kijken in de kantine van SP Eefde. Daarvoor hebben we 22 mei bedacht, dan is het een bergetappe van Rivarolo Canavese naar Cogne over 178 km. Zo’n rit samen kijken, in een Italiaans sfeertje met een hapje en drankje, kan je toch niet weerstaan?!

We gaan ervan uit dat we dit jaar wel een prijsuitreiking kunnen houden en die staat gepland op 10 juni in de kantine van SP Eefde. Prijzen voor de prijzentafel kunnen natuurlijk wel alvast beschikbaar gesteld worden.

Con saluti sportivi,

la direzione.

Fred
Robert Jan

Reacties zijn gesloten.