Eefde kan omhoog kijken na winst op Oeken

Een wedstrijd waar lang naar uit gekeken werd stond dit weekend op het programma, Oeken kwam op bezoek op een sfeervol Eefde complex. De Supportersvereniging pakte uit met een heerlijke sfeeractie met een groot spandoek, rookbommen en maskers, gelukkig droegen de spelers ze niet en waren de volgende namen te zien:

Quinn Remmelink, Niels van der Spek, Terry Stok, Pepijn Stronks, Jasper Achtereekte; Joost Alferink, Dennis Nijveld, Rik van Brugge, Mick Esselink; Jorn Braakhekke en Julian Wolf.

Supporters Eefde

Eefde begon fel en blufte Oeken in de eerste paar minuten af. Vroeg druk zetten van Julian Wolf in minuut 5 zorgde voor storing bij een Oeken verdediger. Hij verloor de bal aan Julian die vervolgens Jorn 1 tegen 1 zette met de keeper van Oeken. Jorn kwam hier als winnaar uit en schoot Eefde op 1-0. De goal werd uitbundig met de supporters gevierd. Eefde bleef de bovenliggende partij, maar beide ploegen hadden het erg moeilijk en kwamen niet tot kansen of echt goed voetbal.

De tijd tikte door in het voordeel van de mannen van Stephan en Oeken kon niet tot echt grote kansen komen. En als dat al lukte stond daar opnieuw de uitstekend keepende Quinn om er een stokje voor te steken. Op een opstootje na, waarbij de grens van Oeken geel kreeg, gebeurde er weinig en was het vooral wachten op het eindsignaal. Deze klonk na 95 minuten en Eefde was de terechte winnaar.

Het feestje werd gevierd op het veld en met het terras. De 3 punten kwamen op een erg lekker moment, waardoor we nu omhoog kunnen kijken. Aanstaande dinsdag is alweer de volgende competitie wedstrijd, Eefde-ZZC begint om half 8 en alle steun is weer welkom. Tot dan!

Reacties zijn gesloten.