Geslaagde vrijwilligersavond

Na een verkoelend buitje aan het begin van de avond druppelden de vrijwilliger (sters) binnen op vrijdag 25 mei voor de vrijwilligersavond van het seizoen 2017-2018. Bij binnenkomst werden ze verwelkomd door leden van de activiteitencommissie die ze een welkoms cocktail aanboden. Na een woord door Marc Majoor, waarbij ook Yasmin van Bemmel persoonlijk werd bedankt aangezien ze stopt bij de activiteitencommissie, werd het klaarstaande buffet geopend.

Men kon genieten van stokbrood met tapenade en kruidenboter, groenteschotel, aardappel/broccoli gratin, gehaktballetjes in satesaus, kipdij kajun, minisnitzel, sla. Dit alles was klaargemaakt door de koks van de Hanzeborg. Uitbuiken was er niet bij, want men werd verzocht om je teamgenoten op te zoeken door middel van de verkregen button bij de entree. Waarna men afwachtend en vol spanning plaatsnam aan de tafels.

Wat was de bedoeling hiervan…? Toch geen karaoke….?
We lieten ze maar niet verder in spanning. De teams werden onderworpen aan een Unieke Uitjes ingeschakelde muziekquiz. En dat ging er fanatiek aan toe. Zweetdruppels en klotsende oksels, staande bovenop de tafels met een luchtgitaar, tot meezingend met de foutste nummers. Alles werd uit de kast gehaald voor de punten. Er moesten deze avond extra pauzes ingelast worden waarbij men weer even af kon koelen met een ijsje met slagroom of een verkoelend biertje. Maar daarna ging de strijd weer gauw verder. Na drie zware rondes kwam er uiteindelijk toch de winnaars uit de bus. De teams van Tom Jones en Gloria Gaynor werden uitgeroepen tot winnaar en beloond met een
prijs.

En nadat ook deze overwinning was gevierd en bij een ander het verlies werd weggedronken vertrokken de vrijwilligers weer huiswaarts.

Voor foto's zie: https://photos.app.goo.gl/33wVFSRHUAay5lhl1

Ook zo’n avond meebeleven???
Meld je dan nu aan als vrijwilliger (ster)!!
Want vele handen maken licht werk

 

 

Reacties zijn gesloten.