Giropoule 2024

Cari appassionati di ciclismo, vi invitiamo a partecipare al quarto Giro Pool. (Beste wielerliefhebbers, hierbij de uitnodiging om mee te doen aan de vierde Giropoule.)

Terwijl de klassiekers en de meerdaagse koersen volop verreden worden, staat ook de Giro d'Italia al voor de deur. Van zaterdag 4 mei 2024 tot en met zondag 26 mei 2024 zullen de matadoren weer vechten om de maglia Rosa. Dit is voor ons wielerliefhebbers weer een mooie reden om een gokje te wagen. Verzekerd door de steun van  Dirk, Wilfred, Gerwin, Bennie, Art, Gerard, Jurgen, Ton, Kevin, Remco, Bas, Arti, Dick en Marco kan ik melden dat wij als wielerrondespelers ook een vierde Giropoule gaan spelen. 

Dit bericht wordt verstuurd naar alle deelnemers van de laatste Giropoule. Misschien kennen jullie nog iemand die ook heel graag wil meedoen en goed tegen zijn verlies kan (er kan er maar 1 winnen uiteindelijk), dan kun je dit bericht doorsturen. Onderaan vind je het inschrijfformulier en de spelregels, waarbij ik wil benadrukken, we spelen met 1 rijtje per persoon!

Het lijkt ons leuk om samen een etappe te kijken in de kantine van SP Eefde. Daarvoor hebben we zondag 12 mei bedacht, dan is het een rit van Avezzano naar Napoli over 214 km. Zo’n rit samen kijken in een Italiaans sfeertje met een hapje en drankje kan je toch niet weerstaan?!

We gaan ervan uit dat we dit jaar weer een prijsuitreiking kunnen houden en die staat gepland op 31 mei in de kantine van SP Eefde. Prijzen voor de prijzentafel kunnen natuurlijk wel alvast beschikbaar gesteld worden.

Con saluti sportivi,
la direzione.

Fred
Robert Jan

Download Inschrijfformulier
Download spelregels

Reacties zijn gesloten.