Majoor & Klumpers makelaars nieuwe shirtsponsor JO19-1, JO19-2 en JO17-1

Afgelopen week werden de shirts van JO19-1, JO19-2 en JO17-1 bedrukt met een nieuwe sponsor. Op de shirts prijkt nu het logo van Majoor & Klumpers makelaars en taxateurs o.g.. Naast shirtsponsoring zijn Majoor & Klumper Makelaars ook te bewonderen op een reclamebord langs het hoofdveld en op een bord boven de kleedkamers. We zijn Marc en Alyssa erg dankbaar, mede dankzij hun bijdrage wordt voetbal bij Sp. Eefde mogelijk gemaakt. 

Later meer… 

Marc Majoor en Alyssa Klumper met  team/begeleiding van JO17-1 in de nieuwe shirts

 

Sponsoring bij Sp. Eefde

Sponsoring bij sportclubs is een belangrijke bron van inkomsten. Door deze inkomsten wordt sporten mede mogelijk gemaakt. Bedrijven kunnen hun maatschappelijke betrokkenheid tonen en op deze manier wordt bijgedragen aan de sport bij onze club.

Met bijna 400 leden speelt Sp. Eefde een belangrijke sociale en maatschappelijke rol in Eefde. Binnen onze club is er voor iedereen ruimte om te spelen en te trainen op zijn of haar eigen niveau. Naast alle leden kan de club leunen op de steun van vele vrijwilligers. Het sportcomplex en kantine worden druk bezocht en we beschikken over een goed bezochte website en zijn actief op Social Media.

Wil jij maatschappelijk betrokken raken bij onze club? De mogelijkheden zijn divers en we gaan graag met je om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Kijk ook eens op onze sponsorpagina of neem contact op met Wouter Averdijk via sponsoring@sp-eefde.nl of 06 – 22 91 59 37.

Reacties zijn gesloten.