Nieuwe hoofdsponsor Eefde 1

Met ingang van seizoen 2019-2020 beschikt Sp. Eefde 1 over een nieuwe hoofdsponsor. Sp. Eefde is trots en blij dat Restaurant De Sluis haar vertrouwen in de club uitspreekt met een 4-jarig sponsorcontract. De Familie Dikken, zijn als eigenaren van De Sluis erg enthousiast over het aanstaande sponsorschap. Als ondernemers vinden ze maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk. Aangezien Hans al jaren lid is van Sp. Eefde is het een logische stap om ‘zijn’ club te sponsoren en zo bij te dragen aan de voetbalsport in Eefde.

Eefde 1 wist afgelopen seizoen promotie naar de 3e klasse af te dwingen, doordat ze kampioen werden in de 4e klasse. De spelers zullen met trots de naam van De Sluis dragen op de wedstrijdshirts, inloopshirts, sporttassen en trainingsjacks. Daarnaast zal de nieuwe hoofdsponsor op vele andere uitingen zichtbaar zijn.

Restaurant De Sluis

Restaurant de Sluis is al jaren een begrip in Eefde. Sinds 2017 is de familie Dikken eigenaar van het restaurant, waar je naast diner ook terecht kan voor een heerlijke lunch, een goede kop koffie met gebak of gewoon een gezellige borrel in het café.

Naast het restaurant is de cafetaria met eigen terras gelegen, waar je terecht kunt voor een lekkere snack, belegde broodjes, milkshakes en/of softijs. Ook kun je bij De Sluis terecht voor het huren van een fiets, zodat je de bosrijke omgeving kunt verkennen om daarna natuurlijk lekker bij te komen met een hapje en een drankje.

Sponsoring bij Sp. Eefde

De nieuwe sponsorcommissie van Sp. Eefde is druk bezig met het opzetten van een goede basis voor de komende jaren. Als ondernemers kunt u uw maatschappelijke betrokkenheid tonen door als sponsor aan de club verbonden te zijn. Graag bespreken we met u de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op via sponsoring@sp-eefde.nl

Reacties zijn gesloten.