Online Coronaproof Supportersquiz door SV Eefde

Beste supporters,

Ook als je het niet hebt, wordt je er stront ziek van… Corona. We hopen dat jullie nog allemaal gezond zijn, want dat is natuurlijk het belangrijkste. Maar ook de belangrijkste bijzaken in het leven worden door deze crisis geraakt. Vrijwel de helft van het mooie voetbalseizoen hebben we gemist. De kantine, de gezelligheid, voetbal. We doen al bijna 3 maanden zonder, maar het voelt veel langer.

Om het leed te vezachten organiseren wij een heuse supportersquiz! 

Bij deze quiz wordt jouw algemene voetbalkennis en kennis over onze club op de proef gesteld. Op vrijdagavond 19:30 gaan wij ‘live’ op onze facebookpagina. We zullen de vragen presenteren. Jullie kunnen online je antwoorden doorgeven. Iedereen mag meedoen! Het makkelijkste is om onze facebookpagina te bekijken via een laptop of tablet en je telefoon in de aanslag te houden om vragen te beantwoorden. Iedereen mag meedoen! 

Er zullen ook twee razende reporters door Eefde en omstreken reizen om te polsen hoe het jullie allemaal vergaat. Tevens zullen ze wat versnaperingen vanuit de kantine langs brengen om toch een beetje het kantine gevoel erin te houden!

Uiteraard hebben we mooie prijzen in de prijzenpot. Zo kan je een (motor)rijles winnen van Rijschool ten Pas en een dinerbon van Restaurant de Sluis.

We houden jullie op de hoogte! Zorg ervoor dat je de vrijdagavond klaar zit! Tot dan!

Reacties zijn gesloten.