Seizoen 2022-2023 Update

Na in het weekend van 11 maart ons 75 jarig bestaan te hebben gevierd gaan we alweer aan de laatste fase van het seizoen beginnen, tijd om nog een keer de balans op te maken. 

De junioren, JO19-JO13 zitten midden in fase 3 die duurt tot het einde van het seizoen. De JO19-1 staat na drie wedstrijden in de middenmoot van de 2 e klasse. De JO17-1 heeft in de laatste wedstrijd van fase 2 tegen Lochem het kampioenschap in de wacht gesleept, gefeliciteerd! In de 3e fase is de start net zo goed! Na alle 5 wedstrijden te hebben gewonnen staan ze weer eerste in de 3e klasse. De JO17-2 heeft het lastig en staan onderaan, maar de eerste punten zullen weldra gepakt gaan worden. De JO15-1 heeft aansluiting bij de top en staat voorlopig derde na 2 zeges, 2 gelijke spelen en 1 nederlaag. De JO13-1 startte met een mooie 7-0 overwinning maar heeft die prestatie nog geen goed vervolg kunnen geven, maar ook hier zullen de punten nog gepakt worden en is een plek bij de bovenste nog mogelijk. De derde fase duurt tot 20 mei.

De pupillen hebben hun 3e fase erop zitten en zullen opnieuw ingedeeld worden op basis van de eindrangschikking van fase 3. Deze indeling is inmiddels bekend en terug te vinden op de website van sp-eefde of voetbal.nl. De 4e fase is de laatste fase van het seizoen en duurt tot 27 mei. Voor onze teams was er voor de JO12-1 (5e) een plek in de middenmoot van de 3e klasse. Zij zullen proberen het kunststuk van vorig seizoen te herhalen toen er voor dit team in de laatste wedstrijd een kampioenschap volgde. De 12-2 is achtste geworden en gaat proberen deze prestatie in de laatste fase te verbeteren. De JO10-1 deed het prima! Ze verloren 2 wedstrijden, maar wonnen er 3! Ook de JO8-1 won 3 wedstrijden, klasse! De JO8-2 deed het ook goed en wonnen 2 wedstrijden. Succes met de laatste fase!

De senioren teams zijn ook allemaal aan de laatste fase van de competitie begonnen. Zij zullen nog de nodige punten moeten halen. Voorlopig is de positie op de ranglijst als volgt: Het eerste staat 12e; een plek stijgen betekend dat lijfsbehoud via een nacompetitie veilig gesteld kan worden. De resultaten lijken de goede kant op te gaan! Het tweede heeft het lastig en staat momenteel 9e op de ranglijst. Het derde heeft na een prima start nog regelmatig punten gepakt wat inmiddels een 5e plek oplevert. Het vierde, heeft zijn baaldag al gehad, staat nu 11e , maar hebben inmiddels landelijke bekendheid door hun deelname aan het televisie programma Pingels & Pegels… Het seizoen loopt tot 27 mei.

De 7×7 teams hebben hun eerste voetbalvrijdag in de sneeuw zien vallen. Alle wedstrijden werden afgelast. Het programma zal op 31 maart opgepakt worden. Het dartteam heeft nogal uiteenlopende prestaties laten zien. Ze staan inmiddels 8e op de ranglijst, maar hebben wel de laatste beker wedstrijd gewonnen. De 180 is al gegooid door Gerwin (5x), Dinant en Joost. De hoogste finish is van Gerwin met 131 met Erik daar vlak achter met 130. Op naar de volgende wedstrijden!

Reacties zijn gesloten.