Seizoen 2023-2024 tot nu toe

We zijn voor mijn gevoel net begonnen aan het nieuwe seizoen, maar nu kunnen we al een eerste balans opmaken. De junioren, JO19-JO13 hebben hun eerste fase afgerond deze stond in het teken van de poulefase
van de beker. De winnaars van de poule gaan dan ook door in de knock-out fase van het beker toernooi. Voor onze teams was dit net een stap te ver, maar ze hebben goed hun best gedaan. De eindstanden leverden voor onze teams de volgende resultaten op: JO19-1 is op een keurige 2e plaats geëindigd, JO17-1 had het lastig en werd 6e, JO15-1 werd netjes 3e , de JO14-1 5e en de JO13-1 voorlopig 6e en bij winst in hun laatste wedstrijd zit er nog een 4e plek in. Alle teams worden op basis van de rangschikking ingedeeld voor de 2e fase dit is een competitie tot de winterstop de 2e fase start op 4 november. 

De pupillen hebben hun 1e fase er ook opzitten en zullen opnieuw ingedeeld worden op basis van de eindrangschikking van fase 1. Voor onze teams was er voor de JO11-1 een 6e plaats. Voor de JO9-1, en de JO8-2 stond het vooral in het teken van veel leren en zoveel mogelijk doelpunten maken en hebben beide teams hard gewerkt en toch een overwinning geboekt. Dat smaakt naar meer in de volgende fase. De JO8-1 heeft het uitstekend gedaan en heel veel doelpunten gemaakt en moeten nog een laatste wedstrijd inhalen, maar wat werd er lekker gevoetbald. De 2e fase zal ook op 4 november beginnen en tot de winterstop duren.

Bij de senioren teams hebben we weer een dames elftal mogen inschrijven! Het is een samenwerking met onze buren van Gorssel en ze hebben de eerste wedstrijden steeds op het nippertje aan de tegenstander moeten laten, maar dat de punten gehaald gaan worden kan niet meer lang duren. Het 1e, 2e, 3e en 4e zijn ook net als de dames begonnen met de beker wat mooie oefen potjes waren, maar geen vervolg gaat krijgen alle teams zijn uitgeschakeld. De competitie begon met een valse start voor het eerste met een gestaakte wedstrijd en tot nu toe weinig punten maar die gaan er zeker komen. Het 2e heeft in de laatste wedstrijd de eerste punten gepakt tegen de toenmalig koploper, dat smaakt naar meer. Het 3e is nog op zoek naar de vorm en staat voorlopig nog niet in de top en het 4e heeft te maken met wat uitgestelde wedstrijden waardoor het ritme er nog niet is, maar dat gaat vast nog
komen. 

De 7×7 teams hebben hun eerste 2 rondes erop zitten met wisselend succes. De mannen wisten tot nu toe 1 wedstrijd te winnen. De vrouwen 18+-1 wonnen 6 (of toch maar 4) wedstrijden en staan 2e , jammer dat er daar tegenstanders zijn die soms afzeggen. Op naar de volgende rondes op de vrijdag avonden. 

Het dartteam is ook gestart en ook hier met wisselend succes, winst en verlies in de beker en een leg te kort om door te gaan in de winnaarsronde. In de competitie 2 keer verlies en een dikke overwinning benieuwd hoe dat verder gaat!


Op naar de volgende wedstrijden!

Reacties zijn gesloten.