Sp. Eefde en HWS voetbalschool breiden samenwerking uit

Vanaf aankomend seizoen 2023/2024 zullen Sportclub Eefde en de HWS Voetbalschool hun samenwerking verder uitbreiden. Afgelopen seizoen was er al een samenwerking tussen Sportclub Eefde en de HWS Voetbalschool. De HWS Voetbalschool organiseerde op de vrijdagavond techniektrainingen voor een aantal teams van Sportclub Eefde en er werd door de HWS Voetbalschool een toffe voetbaldag georganiseerd op het complex van Sportclub Eefde

Vanaf aankomend seizoen zal de samenwerking uitgebreid worden. Op de maandagavond zal de HWS Voetbalschool trainingen verzorgen voor alle teams van de JO8 tot en met de JO15. Op de donderdagavond zal een coördinator vanuit de HWS Voetbalschool een aantal jeugdtrainers van de club gaan begeleiden. Daarnaast zal er ook een ervaren trainer vanuit de HWS Voetbalschool de trainingen voor de JO17-1 van Sportclub Eefde gaan verzorgen.

Ook zullen er vanuit de voetbalschool weer een aantal voetbaldagen worden georganiseerd op het complex van Sportclub Eefde. Daarnaast zullen er op de vrijdagavond ook techniektrainingen (voor iedereen uit de regio!) worden georganiseerd op het complex, hierover snel meer! Al met al zijn wij erg blij dat wij de samenwerking met Sportclub Eefde hebben kunnen uitbreiden en kunnen wij niet wachten op te beginnen!

Tot snel bij Sportclub Eefde!

HWS Voetbalschool Eefde

Reacties zijn gesloten.