Sponsoring

Sponsoring bij sportclubs is een belangrijke bron van inkomsten. Door deze inkomsten wordt sporten mede mogelijk gemaakt. Bedrijven kunnen hun maatschappelijke betrokkenheid tonen en op deze manier wordt bijgedragen aan de sport bij onze club.

Met bijna 400 leden speelt Sp. Eefde een belangrijke sociale en maatschappelijke rol in Eefde. Binnen onze club is er voor iedereen ruimte om te spelen en te trainen op zijn of haar eigen niveau. Naast alle leden kan de club leunen op de steun van vele vrijwilligers. Het sportcomplex en kantine worden druk bezocht en we beschikken over een goed bezochte website en zijn actief op Social Media.

Nieuwe sponsorcommissie

Bij Sp. Eefde is de sponsorcommissie nieuw leven ingeblazen. Door gebrek aan mankracht was sponsoring de afgelopen jaren helaas een ondergeschoven kindje. Met de aanstelling van een nieuw bestuur in 2019 werd gekeken hoe de sponsorcommissie vorm gegeven kon worden. Op dit moment bestaat de sponsorcommissie uit voorzitter Julian Wolf en leden Jeroen Pelskamp en Thomas Jansen. 

Nieuwe hoofdsponsor

De eerste mooie resultaten zijn al behaald. Zo werd Restaurant De Sluis hoofdsponsor van Eefde 1 en sponsort rijschool Ten Pas Eefde 2. Voor Eefde 3 werd sinds jaren ook weer een sponsor gevonden. Hier prijkt horlogemerk M&M Germany op de shirts. Ook is een deel van de juniorenteams gesponsord door Majoor & Klumper Makelaars en is Yoast SEO sponsor van onze damesteams geworden.

Daarnaast zijn diverse bedrijven bereid gevonden om te adverteren via bijvoorbeeld een reclamebord en/of advertentie. Een resultaat om trots op te zijn, maar geen reden om stil te zitten! Er zijn nog genoeg teams en mogelijkheden voor sponsoring over. De sponsorcommissie gaat dus gemotiveerd aan de slag om verdere invulling aan het sponsorbeleid te geven.

Sponsormogelijkheden

Naast uitingen op het shirt en andere kleding, kan ook reclame gemaakt worden op reclameborden, Het Wolzaknieuws, TV Schermen (op termijn) of kleedkamers. Daarnaast zal komend seizoen ook een event voor sponsors georganiseerd worden. Op deze manier kom je laagdrempelig in contact met andere ondernemers met tenminste 1 overeenkomst: een warm hart voor Sp. Eefde. Door samen te werken en mensen te verbinden hopen we een wisselwerking te kunnen creëren. Op deze manier kost sponsoring niet alleen geld, maar levert het ook wat op.

Ook sponsor worden?

Wil jij maatschappelijk betrokken raken bij onze club? De mogelijkheden zijn divers en we gaan graag met je om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op via sponsoring@sp-eefde.nl. Ook kan onderstaand formulier ingevuld worden

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Bedrijfsnaam

    Uw bericht