Sponsoring

Om u als sponsor of aankomend sponsor kennis te laten maken met v.v. Sportclub Eefde geven wij u allereerst enige algemene informatie. v.v. Sportclub Eefde werd opgericht op 23 februari 1948, bestaat nu dus ruim 60 jaar en heeft ruim 400 leden.

Het sporttenue van v.v. Sportclub Eefde bestaat uit:

 • Shirt: wit, zwarte kraag en boord aan de mouwen, logo v.v. Sportclub Eefde op linkerborst
 • Broek: zwart
 • Kousen: zwart                                                                                                    

Het sportcomplex "de Wolzak" ligt aan de Meijerinkstraat in Eefde. Het eerste elftal komt momenteel uit in de 4e klasse KNVB Zaterdagcompetitie. Tot slot de doelstelling ten aanzien van sponsoring bij v.v. Sportclub Eefde: Sponsoring heeft het verwerven van materiële en immateriële zaken voor de vereniging, ter ondersteuning van het algemeen belang van Sportclub Eefde, tot doel.

Motieven voor sponsoring.

 • Het bedrijfsleven heeft er belang bij dat zijn medewerk(st)ers hun hobby op een plezierige wijze kunnen uitoefenen.
 • Sport is belangrijk voor lichaam en geest.
 • Sponsoring straalt een zekere maatschappelijke betrokkenheid uit, hetgeen door een breed publiek wordt gewaardeerd.

Sponsormogelijkheden van v.v Sportclub Eefde.

 • Adverteren in Wolzaknieuws. Ons clubblad "Wolzaknieuws" (A5 formaat) kent een oplage van ca. 400 exemplaren en wordt gemiddeld door zo'n 1000 mensen gelezen. Het Wolzaknieuws verschijnt zes maal per jaar. Uiteraard krijgt u als sponsor als een van de eersten het clubblad in huis.
 • Reclamebord. Er bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een reclamebord. Naast het eerste elftal spelen ook de andere teams regelmatig op het hoofdveld. Alle bezoekers van die wedstrijden zien uw bord staan. Op deze wijze wordt uw bedrijf op een uitgebreide wijze onder de aandacht gebracht. De afmeting van uw bord bedraagt 0,60 x 2,30 meter.
 • Wedstrijdbal(len). Bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal bestaat de mogelijkheid om een wedstrijdbal aan te bieden. Ook bestaat de mogelijkheid om alle thuiswedstrijden de wedstrijdballen aan te bieden. Bij de wedstrijden van het eerste elftal wordt dan de sponsornaam omgeroepen, ook komt er een vermelding in de kantine.
 • Basis kleding. Als kledingsponsor steekt u een team van Sportclub Eefde in nieuwe kleding voor de duur van 3 jaar. Voor niet selectieteams houdt dat in 15 shirts (waaronder 1 keepershirt) met reclameopdruk. Voor selectieteams bestaat dit uit 15 shirts (waaronder 1 keepershirt) met reclameopdruk, 15 shorts en 15 paar kousen. Selectieteams zijn: eerste elftal, tweede elftal, A- jeugd en damesteam. U krijgt een foto van het team en mogelijk aandacht in de media.
 • Combipakket. Herhaling is de kracht van reclame! Om uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen is het combipakket een verantwoorde keuze. Indien u gebruik maakt van een combinatie van de hiervoor vermelde pakketten kunt u van de geboden kortingen profiteren.

Voor meer informatie omtrent sponsoring en de mogelijkheden voor uw bedrijf binnen onze sportclub kunt u contact opnemen met Johan Peters op 06-22215775 of onderstaande button gebruiken.

wordsponsor