Club van 100

Zo langzamerhand weet iedereen wel van het bestaan van deze club, maar toch willen we u  weer opnieuw laten kennismaken met deze enthousiaste groep. 

Het is begonnen tijdens de nieuwbouw van de kantine, zo werd menigeen gevraagd om een eenmalige bijdrage te leveren van 100 euro, waarmee zaken betaald werden die anders niet door de club gerealiseerd konden worden. Zoals de berging voor de tractor, een grasmaaier en dergelijke.

Na de realisatie van de nieuwe kantine is het idee geopperd om net als vele andere verenigingen een club van 100 op te richten. Het is van groot belang dat er gelden binnen blijven komen buiten de contributie en sponsors om. Daarmee kunnen we v.v. Sportclub Eefde een enorme dienst bewijzen. Sterker nog, zonder deze financiële injectie zouden veel dingen niet mogelijk zijn. Het is geen club om de tekorten aan te vullen maar een club die er is om iets extra te doen.

Doelstelling van de club van 100 is:

 • Gelden verkrijgen voor speciale dingen, waar het bestuur geen geld voor vrij kan maken, b.v. een kinderspeelplaats.  
 • Twee keer per seizoen een avond organiseren, waarvan één keer voor de Club van 100 met sponsoren en één keer alleen voor leden van de Club van 100.

Om het een en ander te kunnen realiseren zijn wij afhankelijk van uw jaarlijkse / vrijwillige bijdrage.Via onderstaande button kunt u zich aanmelden voor de Club van 100.

Het bestuur van de Club van 100

Naam Functie Contact
Remco ten Pas   Voorzitter     0575-452225
Johan Peters Penningmeester
Secretaris
0575-541032
clubv100@sp-eefde.nl

Aanmelden bij de Club van 100

Als u lid wilt worden van de Club van 100 kunt u onderstaand contactformulier invullen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Geboortedatum (verplicht)

  Straat en huisnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Plaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Overige opmerkingen