Update coronamaatregelen en andere mededelingen

Coronamaatregelen vanaf 20 december 2021 tot en met vrijdag 14 januari 2022:

Vanaf vandaag zijn de volgende regels op ons complex van toepassing:

  • Ons complex is alleen toegankelijk tussen 5.00 en 17.00 uur.
  • Voor kinderen tot en met 17 jaar zijn trainingen en onderlinge wedstrijden van onze eigen vereniging toegestaan. Er hoeft dan onderling geen 1,5 meter afstand gehouden te worden.
  • Sporten voor 18 jaar en ouder is alleen toegestaan voor max 2 personen op 1,5 meter afstand. Meerdere kleine groepjes van 2 personen zijn niet toegestaan.
  • Ons complex is verder gesloten voor toeschouwers; alleen trainers, leiders en voor werkzaamheden noodzakelijke vrijwilligers zijn welkom.
  • De kantine is gesloten.

Dit komt er in de praktijk op neer dat voetballen vanaf 18 jaar tot en met 14 januari niet is toegestaan. Wij vragen aan al onze leden om de regels te respecteren om zodoende onze vrijwilligers, die toe zien op de handhaving, niet in een lastig parket te brengen!

Nieuwjaarsreceptie

Ook dit jaar zal de voor 8 januari 2022 geplande nieuwjaarsreceptie dus niet kunnen doorgaan. Zodra de maatregelen het weer toelaten kunnen we wellicht op een ander moment in het voorjaar een bijeenkomst voor alle leden organiseren. Dan zouden we ook aandacht kunnen geven aan onze jubilarissen van dit en afgelopen jaar. Wij houden u op de hoogte. Ook de Tirolermiddag van 15 januari 2022 zal geen doorgang vinden.

Competitie

Het is nog lastig om een inschatting te kunnen maken hoe en op welk moment de competitie in januari / februari 2022 wordt vervolgd, zeker nu na de nieuwe regels. Zodra er via de KNVB nieuwe informatie komt zullen wij jullie hierover berichten. De eerste seizoenshelft hebben niet alle teams hun volledige programma kunnen afwerken. Op onze website zijn op de teampagina’s de standen te bekijken.

Hoofdtrainer

Sinds juni van dit jaar is Stephan Panman bij ons in dienst als hoofdtrainer. We hebben onlangs nog in een interview in de Stentor kunnen lezen wat zijn eerste (positieve) ervaringen met Sportclub Eefde zijn. Afgelopen zaterdag zijn wij met Stephan overeengekomen dat hij ook in het seizoen 2022-2023 onze hoofdtrainer zal zijn.

Scheidrechtercoördinator

Vanaf januari 2022 zal Tom Klein Nagelvoort de uitdagende functie van scheidrechters coördinator gaan invullen. Het afgelopen halfjaar hebben Robert-Jan Emck en Karlijn Warris deze functie tijdelijk ingevuld en beiden zijn er in geslaagd om, samen met onze scheidsrechter vrijwilligers, ieder weekend alle wedstrijden te kunnen laten spelen. Wij wensen Tom veel succes toe en hopen dat er nog meer vrijwilligers zich aanmelden om geregeld een wedstrijd te fluiten.

Overige mededelingen bestuur

  • Vanwege persoonlijke omstandigheden heeft ons bestuurslid Wouter Averdijk zijn functie voor sponsoractiviteiten neergelegd. Wij zijn bezig om een vervanger/-ster te zoeken om daarmee alle functies weer bezet te krijgen.
  • In het eerste kwartaal van 2022 kunnen wij allemaal gebruik maken van de flessenactie van COOP-Eefde. In deze periode verdubbelt de COOP het statiegeld op alle ingeleverde statiegeld flessen waarbij de helft van deze opbrengst aan onze vereniging wordt gedoneerd.
  • In het komende voorjaar zal er, naast het nieuwe terras, een klein speeltuintje worden aangelegd. Dit is mogelijk vanuit de opbrengsten uit diverse acties zoals de worstenactie, statiegeld van plastic flesjes, de Rabo Clubsupport, de nieuwe COOP statiegeld actie en de grote clubactie.
  • Deze grote clubactie heeft voor ons € 2.111,40 opgebracht. Een groot succes zeker omdat wij jarenlang niet hebben meegedaan. Dit was niet mogelijk geweest zonder de inzet van veel leden: onze top verkopers waren Emilie Allersma (111 loten) en Guus Emck (100 loten). De JO11-1 is het team met de meest verkochte loten (267 loten). Superloten zijn gekocht door meerdere seniorenteams en onze sponsor AGOS Kunststofvloeren.
  • Op de Algemene Ledenvergadering van 25 oktober j.l. is tot een contributieverhoging besloten van € 10,- per jaar voor de spelende leden en van € 4,- per jaar voor de niet spelende leden met ingang van 1 januari 2022. De kabouters gaan met ingang van 1 januari 2022 € 45,- per jaar betalen. Bij de contributie inning van januari 2022 zal met de nieuwe bedragen rekening worden gehouden.

Wij willen afsluiten met iedereen, ondanks alle beperkingen, toch prettige feestdagen en vooral gezond en sportief 2022 te wensen. En waarbij wij vooral weer volop kunnen voetballen en zeker ook weer hiernaar kunnen kijken.

Namens het bestuur van Sportclub Eefde.
Johan Peters

Reacties zijn gesloten.