Voorlopig geen wedstrijden

Sinds vorig weekend zijn wij binnen Sportclub Eefde geconfronteerd met een aantal positief geteste leden en zijn alle trainingen en wedstrijden tot en met komende zaterdag afgelast. Sinds afgelopen woensdagavond is het vanuit de nieuwe landelijke maatregelen duidelijk dat er de komende weken geen sprake meer zal zijn van wedstrijden in team verband, ongeacht de leeftijd.

Alle jeugdteams tot en met onze beide teams van JO 19 mogen vanaf nu trainen in teamverband. De kleedkamers en de kantine blijven echter gesloten. Leden vanaf 13 jaar mogen na het sporten niet bij elkaar komen met meer dan 4 personen.

Vanaf maandag 19 oktober zullen de trainingen bij Sportclub Eefde voor de jeugdelftallen weer kunnen starten. Wij verzoeken ouders om alleen de kinderen te halen en te brengen via de parkeerplaats langs het kunstgrasveld en niet op het complex te blijven gedurende de trainingen.
Vanzelfsprekend blijft iedereen thuis op het moment dat je grieperig bent, getest moeten worden en een quarantaine plicht hebt.

Vanaf 18 jaar en ouder mag er alleen nog onder strikte voorwaarden worden getraind.

Op dit moment hebben wij echter besloten dat de trainingen van de seniorenteams nog niet gaan beginnen. Pas als er weer zicht is op een herstart van de competitie, en er weer wedstrijdgericht getraind kan worden, zullen ook de trainingen voor de senioren weer kunnen starten.

Jaarvergadering.

Onze jaarlijkse ledenvergadering stond gepland voor 9 november a.s. Gezien de huidige situatie, waarbij de kantine gesloten is, de groepsgrootte sterk beperkt is en we onze sociale contacten tot een minimum moeten beperken, vinden wij het als bestuur niet verantwoord om deze vergadering door te laten gaan.

Zodra dit weer mogelijk is zullen wij jullie opnieuw berichten.

Namens Bestuur Sportclub Eefde

J. Peters
voorzitter

Reacties zijn gesloten.