Wedstrijdverslag Almen 1 – Eefde 1

Na de heerlijke 7-0 overwinning vorige week op ons eigen complex staat vandaag de eerste streekderby op het programma. De mannen van de eerste selectie gaan vandaag de strijd aan met de mannen van Almen. Na de buikjes goed rond te hebben gegeten (aangeboden door de supportersvereniging) kan de wedstrijd beginnen. De volgende elf mannen gaan proberen de tweede driepunter op rij te pakken:

Kris; Jeroen, Niek, Dennis, Stefan; Martina, Rens, Sjors, Terry, Jorn; Mitch

In de eerste 5 minuten heeft Eefde heel veel de bal. Met name Martina komt een paar keer gevaarlijk door. Helaas levert dit geen doelpunten op. Na 20 minuten wordt Jorn diep gestuurd. Hij ziet Martina helemaal vrij staan. Helaas verliest hij het duel, maar de bal beland voor de voeten van Mitch. Zijn puntertje levert het eerste doelpunt op! 1-0 In de rest van de eerste helft daalt het niveau naar waardig kelderklasse niveau. Er gebeurt dan ook weinig voor beide doelgebieden.

Vlak na rust komt Martina gevaarlijk door aan de linkerkant. Zijn voorzet wordt nog geblokt maar er volgt wel een corner. Daar wordt Jeroen helemaal vrijgelaten en kan de bal zo het tegen het net schieten! 2-0 Mitch komt op snelheid zijn directe tegenstander voorbij. De keeper staat iets te ver voor zijn goal, dus bedenkt Mitch een leep balletje. Zijn stiftje zorgt voor de 3-0!! Vervolgens is het heel erg rommelig en gebeurt er niet veel.

De drie doelpunten zijn dan ook als enige de moeite waard om te vermelden. Maar om positief af te sluiten is de buurman wel weer op zijn plek gezet en heeft Eefde simpelweg meer kwaliteit. De driepunter is dan ook dik verdiend. Volgende week wacht ons weer een thuiswedstrijd. Het is te hopen dat Eefde dan weer drie punten bij kan schrijven

Reacties zijn gesloten.