Wedstrijdverslag Almen – Eefde

Na een weekje rust en met genoeg trainingsarbeid mag ons eerste elftal aantreden tegen Almen. Jawel, die ploeg die onverwachts van ons won aan het begin van het jaar. Toen was naast het voetbal ook het weer dramatisch. Hoe anders is dat vandaag, een heerlijke lentezon straalt door de sp Eefde bril. Hopen dat het voetbal hierbij aansluit en een gewenste driepunter de sluis over getild kan worden. De volgende namen gaan dit proberen te bewerkstelligen:

Kris; Tim, Ton, Sjoerd, Micheal; Niek, Terry, Dennis, Niels, Jorn; Mitch

Eefde lijkt geleerd te hebben van de wedstrijd tegen Oeken. Er wordt achterin minder rondgespeeld en Niek geeft snel diep op Jorn. Makkelijk passeert hij z’n mannetje en geeft de bal perfect voor. Mitch kopt direct raak!!!! Opnieuw komt Eefde gevaarlijk door vanaf de rechterkant. Nu geeft Tim diep op Jorn die doorspeelt op Niek. Na een heerlijke Suarez actie gaat de bal via Almen net naast. Uit de corner scoort Eefde maar wordt er afgefloten.

Na goed druk zetten veroverd Eefde de bal. Jorn en Terry combineren en de bal komt bij Mitch. Die haalt vernietigend uit, maar de keeper red goed. Eefde brengt zichzelf in moeilijkheden en Sjoerd krijgt rood. De bal die volgt gaat er niet in.

In het eerste kwartier na rust gebeurd er weinig. Voor Eefde is dat met de voorsprong op zak voorlopig voldoende. Met een kwartier op de klok omzeild Niels de buitenspelval en loopt door op de keeper. Zijn aanname is zorgvuldig, waardoor de keeper kan redden. Na geklungel achterin bij Almen krijgt Jorn de bal. Die geeft hem aan Niels. Helaas door een polletje mist zijn schot enige richting.

Aan het einde van de wedstrijd probeert Almen toch nog iets van druk te creëren. Voor het eerst deze wedstrijd weten ze de bal langer op de helft van Eefde te houden dan 2 minuten. Grote kansen levert dit niet op voor de groen witten. Na 95 minuten is het Eefde wat aan het langste eind trekt. Een zeer zwaar bevochten wedstrijd heeft uiteindelijk Eefde als terechte winnaar uitgewezen. Op werklust zijn de punten binnen gesleept. Een groot compliment aan een ieder die hier onderdeel van was!!

Reacties zijn gesloten.