Wedstrijdverslag DEO JO9-1 – Eefde JO9-1

Op zaterdag 11 september speelde Eefde JO9-1 de tweede wedstrijd van het seizoen. Dit keer moest er in Dijkhoek aangetreden tegen DEO. De tricolores bleken duidelijk een maatje te groot voor onze jongens: 9-0. Na een mooie tocht door de Achterhoekse binnenlanden kwamen we een kwartier voor de wedstrijd aan op sportpark Dijkhoek. Na de goede wedstrijd tegen Vorden hadden we deze ochtend met een ander kaliber tegenstander te maken.

Bijna alle spelers waren namelijk een kop groter dan de boys uit Eefde. Het was dan ook erg lastig voor ons om in de buurt van het vijandelijke doel te komen. DEO hield de druk er goed op en we konden eigenlijk niet veel meer doen dan tegenhouden. Aanvankelijk weerden onze jongens zich kranig, maar nadat het eerste doelpunt viel, wist de thuisploeg nog vier keer te scoren. In de pauze wisselde Niels zijn positie als keeper in voor veldspeler en besloot Vinz om de handschoenen aan te trekken. Het tweede bedrijf liet hetzelfde speelbeeld zien als voor de ranja. Eefde kwam er voetballend nauwelijks aan te pas en moest zich beperken tot verdedigen. En dit deden onze jongens heel goed.

Ondanks de vele doelpunten van DEO bleef Eefde goed samenwerken om de schade zo beperkt mogelijk te houden. En mede hierdoor lukte het ons om DEO net van de dubbele cijfers af te houden! De komende twee weken weer lekker trainen en dan wacht Witkampers 25 september op ons.

Reacties zijn gesloten.