Wedstrijdverslag: Eefde 1 – AJC 1

Na een heerlijke driepunter vorige week tegen de plaatselijke buurman staat vandaag weer een wedstrijdje op de wolzak gepland. Ajc is vandaag de tegenstander. Uit besliste Pepijn op de rechterkant de wedstrijd, kan hij dit huzarenstukje herhalen? De volgende 11 mannen mogen zich gaan bewijzen.

Kris; Tim, Dennis, Pepijn, Michael; Niels, Mathijs, Niek, Rens; Jorn, Mitch

Vandaag zijn er 2 jongens van de u17 die hun debuut maken in de wedstrijdselectie, te weten Xaran en Hidde. Veel succes voor hun beiden. Vanaf de eerste minuut zet Eefde flink druk op de tegenstander. De duels worden gewonnen en Eefde pakt de bal af op de helft van Ajc. Na een schot van afstand laat de keeper de bal los en Mitch schiet de rebound er al na 40 seconden in! Eefde blijft maar druk houden en opnieuw komen ze er goed doorheen. Nu ziet Ajc niks anders dan een overtreding maken. Helaas voor hun is dit in de 16 en dus en penalty. Mitch raakt wel zodanig geblesseerd dat hij eruit moet. Jorn weet de pingel wel te benutten.

Eefde blijft maar effectief. Elke keer als het voor de goal komt is het eigenlijk ook gewoon een goal. Na een dieptepass van Mathijs kan Jorn zo doorlopen na de keeper. Deze kans laat hij niet liggen en na 25 minuten is het al 3-0. Toch weet eefde ook kansen te missen. Wouter komt goed door aan de rechterkant en met een klassieke panna passeert hij zijn tegenstander. Hij legt goed terug op Jorn die met een puntertje helaas net naast schiet.

Na rust blijft Eefde lekker voetballen. Opnieuw is de rechtsback van Ajc zijn tegenstander kwijt en Wouter mag doorwandelen naar de goal. Zijn schot is helaas net te zwak om te promoveren tot doelpunt. Toch speelt Wouter wel sterk. Zijn acties lukken regelmatig en een voorzet op Rens is precies op maat. Ook dit levert geen goal op helaas. Wouter laat ook wel een mogelijkheid onbenut. Hij gaat opnieuw alleen op de keeper af maar zijn schot treft geen doel. De trainster van de u17 zit vandaag ook op de bank. Waarschijnlijk heeft ze Jeroen iets ingefluisterd want Hidde mag vandaag zijn debuut maken. Tien minuten voor tijd vervangt hij Rens.

Na lang aandringen van het publiek is het eindelijk zover. In deze tien minuten krijgt Eefde echt nog wel kansen, maar helaas werden deze niet benut. Toch kunnen we drie punten bijschrijven want de uitslag van 3-0 die staat.

Reacties zijn gesloten.