Wedstrijdverslag Eefde 1 – Epse Gorssel Combinatie 1

Na een druk bezochte nieuwjaarsreceptie staat de eerste oefenwedstrijd weer op het programma. Op de dag van de tirolermiddag moet er eerst nog even gevoetbald worden door de manschappen uit Eefde. De volgende elf mannen mogen beginnen:

Bart; Michael, Pepijn, Sjoerd, Tim; Wouter, Niek, Dennis, Rens; Jorn, Mitch

Een dominant Eefde speelt de bal makkelijk rond in het eerste kwartier, maar op een paar schoten van afstand na levert het de thuisploeg niet veel op. Toch is de eerste grote kans voor Eefde. Mitch gooit de bal naar Jorn die makkelijk wegdraait bij zijn man en de bal hard voorgeeft. Wouter kan er helaas net niet genoeg bij om richting mee te geven. Na 20 minuten krijgt Eefde een corner die aan iedereen voorbij gaat behalve aan Sjoerd. Die kopt de bal naar Mitch die hem makkelijk in kan koppen. De 1-0 voorsprong is een feit.

In de 38 minuut krijgt Eefde een vrije trap die precies op het hoofd van de volledig vrijstaande Sjoerd valt. Echter kopt hij over en werd er gevlagd voor buitenspel. Vlak voor rust weet Wouter er 2-0 van te maken. Eerst passeert hij zijn man en geeft de bal voor. Hij krijgt de bal alleen terug en schiet hem er dan zelf maar in. Eefde houd het balbezit in de tweede helft ondanks de nodige wissels in de rust. De gebroeders Braakhekke zetten een aanval op die helaas het net niet vind.

Toch is het wel Eefde wat scoort. Na een diepe bal op Mathijs weet hij Wouter te vinden. Die weet zijn man te passeren en het netje te laten bollen. Gorssel-epse combinatie heeft nog geen schot op goal gehad het eerste uur. Bart heeft dan ook een makkelijke middag. Na 66 minuten spelen zet Eefde nog een keer extra aan. Door een aanval via het midden met Rens wordt Jorn aangespeeld. Die neemt de bal een keer mee en schiet de bal in de verre hoek. 4-0.

Even later draait Martina handig weg bij zijn tegenstander en geeft de bal mee aan de opkomende Jeroen. Zijn voorzet weet helaas niemand te bereiken. Na een verkeerde bal van de tegenstander kan Niels zo doorlopen. Die speelt Martina aan die de bal onberispelijk binnen schiet. Eefde is op weg naar een monsterscore.Ook Sjoerd pakt nog even een doelpuntje mee. Na een strakke voorzet kan hij volledig vrij inkoppen.

Eefde blijft maar doordrukken. Is het eerst Martina die zijn tweede goal maakt. Nog geen minuut later helpt de tegenstander ook even mee en schiet de bal in de eigen goal. Het krachtsverschil is wel heel groot in de tweede helft. Gorssel-epse is compleet geknakt en levert alle ballen direct bij een wit gekleurd shirtje in. Jorn wil de keeper voorbij spelen, maar wordt gehaakt door de keeper. Mitch weet de penalty te raken.

Jorn krijgt opnieuw de bal zomaar in de voeten. Hij laat zien hoe je wel na het juiste shirtje speelt en zet Mitch een op een met de keeper. Die schiet de bal door het poortje van de keeper en scoort opnieuw. Inmiddels zijn de dubbele cijfers bereikt: 10-0!

Eefde laat het hierbij. Een goed begin van het nieuwe jaar
 

Reacties zijn gesloten.