Wedstrijdverslag Eefde JO11 – Klarenbeek JO11

Voor Guus, Levi, Liam en Sil begon de ochtend vroeg omdat ze eerst (niet geheel onverdienstelijk) met de JO12 meespeelden, de rest sloot tegen 10:00 uur aan en begon onder leiding van Zoë aan de warming up. In het eerste kwart komen we al snel op 0-4 achter, de tegenstander is gretiger en we staan achterin soms te slapen. Op aangeven van Levi maakt Thijs de 1-4, maar kort daarop volgen de 1-5 en de 1-6 door Klarenbeek. Thijs maakt na een soloactie de mooie 2-6, het lijkt iets meer gelijk op te gaan al begint bij sommigen wel de vermoeidheid op te spelen. Na de 2-7 door Klarenbeek scoort Liam knap de 3-7, maar daarna lopen de gasten verder bij ons weg.

We krijgen nog wel wat kansen maar kunnen niet voorkomen dat het in het begin van het 4e kwart 3-12 staat. Daan scoort nog de 4-12, maar het slotakkoord is voor Klarenbeek en uiteindelijk verliezen we met 4-14. Bij de meesten is de pap ook wel op, en na de penalty’s keren we nog even terug naar de kleedkamer voordat iedereen richting huis kan. Hulde voor scheidsrechter Gino die zijn eerste wedstrijd floot en dat erg goed deed, superfijn dat hij het mede mogelijk maakt dat onze JO11 lekker kan spelen!

Conclusie: 2 wedstrijden spelen is best veel, zeker op deze leeftijd en vermoeidheid zorgt er mede voor dat we ons verdedigend voorbij laten lopen. Volgende week nog meer aan ons positiespel werken en aan de communicatie onderling op het veld. Geniet van de rest van jullie weekend en tot maandag!

Reacties zijn gesloten.