Wedstrijdverslag Eefde JO11 – Warnsveldse boys JO11-2

Ondanks de regen en de kou beginnen we de dag vol goede moed omdat we eindelijk tegen een tegenstander kunnen spelen waar we qua niveau mee op één lijn liggen. De vorige pot tegen dit team wonnen we met 2-1 dus alle hens aan dek om er weer een overwinning uit te slepen. Snel het veld uitzetten, en dan in de kleedkamer alle neusjes dezelfde kant op krijgen. Na een goede warming up door Xaran, starten we de wedstrijd, het gaat gelijk op en onze startende verdedigers Jente en Yinthe dekken kort en goed. Op het middenveld vinden Joni, Daan en Liam elkaar al een paar keer en creëren kansen door goed samen te spelen. Siem scoort een heerlijke 1-0 door de bal vanaf de linkerkant in te dribbelen en met een geplaatst schot de keeper te verschalken. In het 2e kwart scoren we redelijk snel uit een goede voorzet van Liam die wordt verlengt door Joni en fraai met een hakje wordt ingetikt door Daan. We zetten veel druk en creëren veel kansen, maar meer doelpunten blijven nog uit. Kort voor de rust wordt het nog 2-1 omdat we even niet opletten achterin, echter met een 2-1 ruststand gaan we naar de kleedkamer om even een beetje op te warmen en op adem te komen.

In het 3e kwart beginnen we meer en meer kansen te creëren, de keeper van Warnsveld voorkomt lang dat z’n ploeg verder op achterstand komt, maar na een prachtige pass van Siem is het Daan die z’n 2e van de wedstrijd scoort. Kort daarop is het bijna Renzo die goed vrijloopt en kan scoren maar de bal stuitert ongelukkig weg via een tegenstander. Bijna krijgen we nog een doelpunt tegen omdat we in de mandekking even niet opletten maar het loopt met een sisser af. Sil bereikt met een mooie verre trap Daan maar weer red de keeper van Warnsveld. In het 4e kwart lijkt Warnsveld het te hebben opgegeven, en is het Liam op het middenveld die keer op keer de bal verovert. Achterin geven Levi, Yinthe en Jente niets meer weg, en kort voor het einde scoort Daan zijn 3e en mooiste goal uit een prachtige voorzet van Thijs.

Hattrick voor Daan, eindstand 4-1 voor SP Eefde JO11-1.

In de penaltyserie die volgt scoren we zelf een aantal mooie penalty’s en houdt Sil het doel schoon.

Goed gewerkt dames en heren een geweldige teamprestatie, geniet van de zoete smaak van deze overwinning!

We zullen ongetwijfeld nog door SP Eefde op de hoogte worden gebracht van de impact van de afgekondigde corona maatregelen, maar ik verwacht dat de trainingen sowieso gaan uitvallen, qua wedstrijden heb ik nog geen idee. Geniet van jullie weekend, en hopelijk tot zaterdag.

Ps. Joni, zeg maar tegen je ouders dat je die pot pepernoten hebt verdient πŸ˜‰πŸ‘πŸ»