Wedstrijdverslag Eefde JO9-Warnsveldse Boys J09

Na een leuke onderhoudende wedstrijd tussen Eefde JO9-1 en Warnsveldse Boys JO-9-1 bleven beide ploegen met elkaar in evenwicht: 5-5.

Deze zaterdagochtend beschikten we eindelijk over een complete groep. Eefde kende een droomstart. Vinz (die na twee weken afwezigheid weer kon spelen) slalomde door de verdediging van Warnsveld heen en wist de keeper vervolgens in de korte hoek te verschalken. De gasten kwamen goed terug en niet veel later stond er alweer een 1-1 tussenstand op het scorebord. Het vervolg van de eerste helft gaven beide ploegen elkaar ontzettend weinig toe, waardoor er in de score niets meer veranderde.

In de rust trok Take het keepersshirt van Niels aan. Deze wissel legde ons geen windeieren, want na een mooie actie van Niels wist hij ons weer aan de leiding te brengen. Onze gasten gaven niet op en al gauw kwamen ze weer langszij. Niet veel later kwamen we via Vinz opnieuw op voorsprong, maar ook dit keer was dit maar van korte duur en wist Warnsveld de 3-3 te maken. In het laatste blokje van 10 minuten kwam Eefde moeizaam op gang. Warnsveld kwam voor het eerst deze wedstrijd aan de leiding. Eefde liet het er niet bij zitten en via twee doelpunten van Vinz stonden onze boys weer aan de goede kant van de score. De buit leek binnen, maar vlak voor tijd kwam Warnsveld opnieuw langszij en werd de eindstand op 5-5 bepaald.

Een terechte uitslag. Zowel Eefde als Warnsveld bleken goed aan elkaar gewaagd. Het publiek zag veel strijd en doelpunten en mag zich de winnaar van deze ochtend noemen. Aankomende zaterdag staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Eefde gaat dan op bezoek bij OBW uit Zevenaar. 

Reacties zijn gesloten.