Wedstrijdverslag Eefde JO9-1 – Witkampers JO9-1

Driemaal is scheepsrecht. Die vlieger gaat ook op voor Eefde JO-9. Nadat we in de eerste twee wedstrijden minder doelpunten dan onze tegenstanders wisten te maken, waren de rollen op zaterdag 25 september een keertje omgedraaid. Onze boys maakten er in de thuiswedstrijd tegen Witkampers maar liefst zes, terwijl de ploeg uit Laren twee keer het net wist te vinden.

Ook deze wedstrijd waren we helaas niet compleet, omdat Liam verhinderd was. Hierdoor moesten Niels, Take, Verron, Seph, Bram en Vinz 40 minuten vol aan de bak. Dit alles onder bezielende leiding van Linda, de moeder van Verron.

De eerste tien minuten waren de ploegen volledig aan elkaar gewaagd. Beide teams werkten hard, maar wisten niet tot scoren te komen. Hier kwam in de volgende tien minuten verandering in. Vinz maakte twee mooie acties en wist deze ook in doelpunten om te zetten. In de slotfase van het tweede deel wist Witkampers de aansluiting te vinden. Een kleine domper op een goede eerste helft.

Na de pauze kwamen de gasten alweer snel op gelijke hoogte. Maar onze jongen lieten de koppies niet hangen en gooiden er juist een schepje bovenop. Bram had tot twee keer toe pech met zijn afstandsschoten. Uiteindelijk wist Take met twee goede doelpunten de marge weer op twee te brengen: 4-2. In de laatste tien minuten vloeiden de krachten wat weg. Gelukkig speelden we deze ochtend als een team, waardoor er ook niets werd weggegeven. En anders stond daar altijd keeper Niels nog. Vlak voor het eindsignaal wist Vinz er nog eens twee tegen de touwen te schieten: 6-2. Dit zorgde voor blije gezichten toen Linda voor het eindsignaal floot.

Al met al een zeer overtuigende wedstrijd van Eefde JO-9. Er werd leuk samengespeeld en keihard gewerkt. Een hele mooie teamprestatie, goed gedaan boys!

Deze week gaan we hard trainen, waarna vervolgens SJO UNO’21 zaterdag op ons wacht.