Wedstrijdverslag Eefde JO9 – Warnsveldse Boys JO9

Op zaterdag 9 oktober stond voor Eefde JO-9 alweer de laatste wedstrijd van het eerste blok op het programma. Wij troffen in Warnsveldse Boys een gelijkwaardige tegenstander. Helaas kwamen we uiteindelijk net tekort: 3-6.

Voor het eerst dit seizoen beschikten we over een complete selectie. Omdat Warnsveld maar liefst 10 spelers had besloten we er gezamenlijk voor om 8 tegen 8 te spelen. Dit betekende dus dat onze boys de hele wedstrijd konden spelen. En dat is natuurlijk altijd fijn.

Dan de wedstrijd zelf. Op het Eefdese kunstgras ontspon zich een wedstrijd waarin beide ploegen goed tegen elkaar waren opgewassen. Na de eerste 10 minuten prijkte er een 1-2 tussenstand op het scorebord. Vinz zette zijn handtekening onder ons doelpunt. De volgende 10 minuten bleef het spel op en neer golven. Uiteindelijk wisten de gasten er nog eentje bij te prikken.

In de rust kwamen we tot de conclusie dat we lekker aan het ballen waren en dat minstens gelijkwaardig zijn aan Warnsveld. Take besloot om het keepersshirt van Niels over te nemen, waarna aan de 2e helft begonnen. Al snel maakte Teun zijn eerste doelpunt in Eefdese dienst en zorgde daarmee voor de aansluiting. Helaas voor ons wist Warnsveld ook al snel weer een doelpunt te maken, maar onze jongens gaven zich niet zomaar gewonnen. Vlak voor het einde van het derde blokje wist Vinz zijn tweede doelpunt van de ochtend te maken en Eefde zat hierdoor weer helemaal in de wedstrijd.

In het laatste blok ging Eefde verwoed op jacht naar de gelijkmaker. We speelden goed samen en kregen ook kansen, maar de bal ging er helaas net niet in. Aan de andere kant wist Warnsveld Take wel 2 keer te verschalken.

Terugkijkend op deze pot kan je concluderen dat er deze ochtend iets meer had ingezeten voor Eefde. Er werd hard gewerkt en bij vlagen leuk samengespeeld, maar op cruciale momenten viel het  net de verkeerde kant op voor ons.

Maar niet getreurd. De komende weken gaan we weer lekker trainen om ons na de herfstvakantie weer op te maken voor een nieuwe indeling.  Nieuwe ronde, nieuwe kansen!