Wedstrijdverslag Grolse Boys – Eefde

In leven blijven. Dat staat er vandaag op het spel. Winnen en niks minder. Aan het begin van het seizoen werd verwacht dat Grolse boys een kandidaat zou zijn voor de bovenste plekken, maar hier is zeker geen sprake van. Een zesde plaats lijkt het hoogst haalbare. Maar genoeg over de tegenstander, want uiteraard moet Eefde zijn eigen lijf redden om nog wat van het seizoen te maken. De volgende mannen gaan proberen een resultaat te halen: Bart; Michael, Pepijn, Sjoerd, Tim; Niek, Dennis, Terry, Rens; Jorn, Niels

De eerste tien minuten zijn gelijk opgaand. Na een slechte terugspeelbal van Grolse boys kan Niek een aanval opzetten. Zijn bal op Rens is goed maar de tegenstander kan zijn schot blokken. De twee corners die volgen zijn wel gevaarlijk maar leveren geen goals op. Na deze serie corners pakt Eefde wel het initiatief. Opnieuw krijgt Eefde een corner en deze wordt ingekopt, maar de bal wordt helaas van de lijn gehaald. Grolse boys laat een aantal keer de voorste mannen van Eefde makkelijk lopen. Hierdoor kan Jorn de laatste man passeren maar zijn bal die terug gelegd wordt vind een rood shirt in plaats van een witte. De grootste kans is na een half uur spelen voor Rens. Na een diepe ingooi van Tim heeft Niels alle tijd voor een voorzet. Zijn bal beland precies op het hoofd van Rens, maar de bal gaat net over.

Twee minuten later kiest Rens ervoor om zelf maar in te gooien. Terry is bij zijn tegenstander zo lastig dat die hem maar zo bij Jorn voor zijn voeten kopt. Deze bal beland precies in de hoek en de voorsprong is voor Eefde!!!!! Ook Grolse boys laat zich voor de goal zien. Na wat geklungel bij Eefde kunnen ze zomaar een paar schoten lossen. Er blijven maar schoten komen van de tegenstander en een schot van afstand valt via de paal binnen. De stand is weer gelijk. Eefde begint daarna wel weer aan te vallen. Helaas wordt er voor de rust niet meer gescoord.

Na rust begint Eefde gelijk weer sterk. Een lange bal van achteruit zorgt ervoor dat Terry in kan koppen. Zijn geplaatste bal beland op de lat. Grolse boys krijgt een gigantische kans. Een lange bal van achteruit bereikt de spits. Het lijkt op buitenspel maar het spel mag verder. Hij legt de bal terug en voor een leeg doel wordt de bal naast geschoten. Ook Eefde laat weer wat zien. Er wordt goed gebruik gemaakt van de ruimte op het veld en uiteindelijk krijgt Terry de bal. Zijn schot mist helaas de juiste richting om tot doelpunt te laten promoveren. Vanuit het niets mag Grolse boys ineens doorlopen naar de goal. Nadat er achterin niet goed ingegrepen wordt beland de bal maarzo in het netje. Eefde probeert de gelijkmaker te forceren. Kansen levert dit helemaal niet op. Uit een ingooi van Grolse boys mag de spits ineens doorlopen. Dit buitenkansje laat hij niet onbenut en lijkt de wedstrijd te beslissen. Sterker nog, dat doet hij ook. Door deze pijnlijke nederlaag kunnen alle aspiraties die er waren wel de kast in.

Reacties zijn gesloten.