Wedstrijdverslag Keijenburgse Boys JO9 – Eefde JO9

Hard werken en op cruciale momenten net even iets slimmer zijn dan de tegenstander. Met deze ingrediënten maakte Eefde JO9-1 afgelopen zaterdag het verschil op bezoek bij Keijenburgse Boys (1-4).

Zonder Vinz en Verron reisden we af naar Keijenborg. Dit hield wederom in dat de Liam, Seph, Take, Niels en Bram de gehele wedstrijd mochten voetballen. En dat deden zij meer dan goed. Ondanks onze goede start weet de thuisploeg het eerste doelpunt van de ochtend te maken. Onze jongens gaan echter onverstoorbaar verder en weten via Bram en Take de score in ons voordeel om te buigen. Wat daarbij opvalt is dat de jongens tijdens de peptalk vooraf heel goed hebben opgelet. Wat deze aanwijzingen precies inhielden geven we natuurlijk niet prijs 😉

Ook na de ranja bleven we onze taken goed uitvoeren. En door slimmigheden van eerst Bram en vervolgens Take wisten we het netje nog twee keer te laten bollen. De tegenstander probeerde van alles om nog een doelpunt te forceren, maar Niels keepte ijzersterk en was niet meer te passeren.

Al met al een heel solide wedstrijd. Hard werken en het uitvoeren van taken vormt vaak een goede basis om wedstrijden te beslissen. Dat bleek ook deze ochtend weer. Goed gedaan, jongens! 

Reacties zijn gesloten.