Wedstrijdverslag UNO 21 JO9 – Eefde JO9

Eefde JO-9 heeft de prima pot tegen Witkampers geen goed gevolg kunnen geven. Op bezoek bij UNO ’21 maakte de thuisploeg net wat meer doelpunten dan onze boys: 12-6.

Verron was deze zaterdag helaas afwezig. Gelukkig was onze nieuwe aanwinst Teun speelgerechtigd en kon daardoor zijn debuut maken.

Op het mooie grasmatje in Geesteren leek Eefde onder de indruk van de omstandigheden. Waar tijdens de thuiswedstrijden de vonken ervan afvliegen, oogden onze mannen af en toe ietwat afwezig. Was het de lange autorit? Of zorgde het voetballen op een plek waar we nog nooit waren geweest onbewust voor wat extra spanning? De wedstrijd ging desondanks gelijk op. Toch stond er bij rust een ruime marge in het voordeel van UNO op het scorebord, waarbij een aantal spelers van de thuisploeg op ‘schieten van afstand’ leken te zitten. Schoten van grote afstand vielen allemaal op geweldige wijze binnen. Hierdoor stond het halverwege 7-3. Bram (2) en Take wisten voor ons het net te vinden.

Na de ranja spraken we opnieuw een aardig woordje mee. Er werd goed verdedigd en vanuit de tegenaanval waren we levensgevaarlijk. Take en Vinz (2) wisten een aantal van deze mogelijkheden te verzilveren, maar tegen de harde afstandsknallen van UNO waren wij deze ochtend helaas niet opgewassen.

Terugkijkend op deze pot komen we tot de conclusie dat onze boys wat sneller de schroom van zich mogen gooien. Toen we eenmaal in de wedstrijd zaten boden we uitstekend partij, dus het is helemaal niet nodig om vanaf het begin achter de feiten aan te lopen. Deze week weer lekker trainen en dacht wacht zaterdag met Warnsveldse Boys onze laatste tegenstander van dit blok.    

Reacties zijn gesloten.